Automatische poorten: gemak en comfort met een druk op de knop

Verschillende soorten garagepoorten kunnen geautomatiseerd worden. Of u nu een kantelpoort, een sectionaalpoort of een rolpoort heeft: automatisatie van uw garagepoort is altijd een optie. Ook als u een oudere garagepoort heeft, automatiseert Portiq probleemloos uw garagedeur. Een automatische garagepoort zorgt voor zoveel gemak en comfort. U hoeft uw auto niet meer uit in regen en wind of ‘s nachts om uw garagepoort te openen. Een druk op de afstandsbediening en uw garagepoort is zo open.

Techniek op zijn best voor uw automatische poort

Voor onze garagepoortaandrijvingen werken wij met VSA, een koploper in automatisatie voor garagepoorten. Dat wij voor VSA kiezen, dat heeft verschillende redenen.

Hightech en design verenigen zij moeiteloos in hun aandrijvingen. Die technische knowhow combineneren ze ook met energie-efficiëntie. Door het verlaagde stroomverbruik bespaart u zo op uw energiefactuur.

Wij zijn officieel dealer van VSA, koploper in automatisatie van garagepoorten

VSA logo
Portiq - automatische poort LED verlichting

Automatische poort met LEDverlichting

De lichtelementen in uw Portiq poortaandrijving zijn allemaal LED. Ook dat betekent een energiebesparing en een besparing in uw portemonnee.

Veiligheid voor alles  voor uw automatische garagepoort

Veiligheid vinden wij bij Portiq erg belangrijk. En daar zijn onze automatische garagepoorten een voorbeeld van. Zo zal uw garagepoort onmiddellijk stoppen met bewegen als de poort op iets botst. Ook het zendsignaal dat uitgaat van uw afstandsbediening naar uw garagepoort is beveiligd. Zo kan niemand uw signaal zomaar opvangen en lezen. En onze automatische poorten zijn voorzien van een noodontgrendeling. Valt de stroom uit, dan kunt u uw poort ontkoppelen en met de hand openen.

Uw automatische garagepoort beschikt ook over een optilbeveiliging. Zo bent u automatisch ook beter beschermd tegen inbraak.

Maak u het leven nog makkelijker met de accessoires

Al onze automatische garagepoorten zijn makkelijk uit te breiden met allerlei accessoires die u het leven nog makkelijker maken:

handzender

draadloze
codeschakelaar

fingerscanner

Nieuw: de smartGarage APP!

Ook app’s maken ons leven heel wat makkelijker. Daarom ontwikkelde VSA de smartGarage APP: een slimme app waarmee u uw garagepoort mobiel kunt bedienen. U bent vertrokken naar uw werk en twijfelt of u in al uw haast wel de garagedeur gesloten heeft? Effen checken met de smartGarage APP en u kunt gerust zijn dat uw garagepoort wel degelijk dicht is. U kunt deze app makkelijk gebruiken op uw smartphone of tablet en is gratis te downloaden via de App Store of Google Play. U kunt deze app zelfs helemaal personaliseren door een foto van uw eigen garagepoort als achtergrondafbeelding te kiezen.

Graag een vrijblijvende offerte op maat voor de automatisatie van uw poort?