Houten garagepoorten, houten tuinpoorten en opritpoorten

Of u nu een houten garagepoort wil, een houten tuinpoort of houten opritpoort , bij Portiq  bent u aan het goede adres. Met onze jarenlange ervaring in houten poorten kunnen wij u altijd vakwerk van de bovenste plank bieden.

Houten garagepoorten: tijdloos klassiek of hip modern

Houten garagepoorten hebben een tijdloos karakter en passen wonderwel bij de klassieke villa, de landelijke woning, het boerderijtje in cottagestijl, de pastorijstijl. Maar houten garagepoorten kunnen ook een strakke look hebben en vormen een uitstekende match met moderne huizen. Vaak wordt dan gekozen voor een sectionaal poort waarvan de bekleding een geheel vormt met de gevelbekleding. Portiq personaliseert uw houten garagepoort tot in de details. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten: eik, afromosia, padoek, meranti, sipo,… Of een andere houtsoort van uw keuze.

Portiq - houten garagepoorten aanbod

Uw houten tuinpoort: stijlvolle kwaliteit van Portiq!

Uw houten tuinpoort op maat helemaal afgestemd op de stijl van uw huis: dat is de specialiteit van Portiq. Uw houten tuinpoort kan een klein poortje zijn dat uw wandelpad rond uw huis of naar uw voordeur afsluit. Of het kan een heuse houten opritpoort zijn die uw woning veilig afsluit van de straat. Wat voor stijl u ook wilt, Portiq realiseert het: een volledige dichte houten tuinpoort, eentje met wat ruimte tussen de houten latten, een rechte garagepoort, een gebogen garagepoort. Heeft u al een model in gedachten? Vraag vandaag nog uw offerte en stuur ons een mail!

Came: automatisatie van schuifpoorten

Geautomatiseerde houten schuifpoorten, draaipoorten, vleugelpoorten

Bij Portiq maken we iedere garagedeur, tuinpoort of houten poort die u voor ogen heeft. Onze vleugeldeuren, schuifpoorten en draaipoorten kunnen ook allemaal geautomatiseerd worden. We werken altijd met kwaliteitsvolle aandrijvingen van Came, de referentie op het gebied van automatisatie van hekwerk, tuinpoorten, schuifpoorten en draaipoorten.

Graag een vrijblijvende offerte op maat voor uw houten poort, tuinpoort of opritpoort?

Menu