Industriepoorten van Portiq: efficiënt en ijzersterk

Als industrieel bedrijf stelt u hoge eisen. Daar spelen we bij Portiq volledig op in als het om industriepoorten gaat. De Portiq industriepoorten zijn ijzersterk, efficiënt en zullen vele lange jaren prima dienst doen.

Verschillende types industriepoorten

Wij bieden u verschillende types industriepoorten aan:

industriële sectionaalpoorten

snelloopdeuren

industriële rolluiken,
rolpoorten en roldeuren

strokengordijnen

Veiligheid, comfort en stevigheid voor uw industriepoort

Bij onze industriepoorten liggen de normen heel hoog. Uiteraard voldoen al onze industriële sectionaalpoorten, snelloopdeuren, rolluiken, rolpoorten, roldeuren en strokengordijnen aan de Europese normen en aan onze eigen, nog hogere eisen. Bij een industriepoort zijn het gebruiksgemak en de veiligheid bijzonder belangrijk omdat zo’n poort zo vaak en intens gebruikt wordt. U kunt er dan ook van op aan dat Portiq industriepoorten aan de hoogste normen qua veiligheid, stevigheid en gebruikscomfort voldoen.

Industriële sectionaalpoorten

Onze industriële sectionaalpoorten worden volledig op maat vervaardigd en kunnen gemaakt worden uit staal, aluminium of een combinatie van staal en aluminium. Ze draaien altijd zo kort mogelijk bij het plafond naar binnen toe. Portiqindustriële sectionaalpoorten zijn optimaal geïsoleerd en dus energiezuinig voor uw bedrijf!

Een offerte voor uw industriële sectionaalpoort?

Snelloopdeuren

Een snelloopdeur opent en sluit bijzonder snel. Daarom kiezen bedrijven vaak voor een snelloopdeur in hun magazijn of in de productieruimte. De Portiq snelloopdeuren zijn uiterst veilig en efficiënt. En omdat onze snelloopdeuren zo snel openen en dicht gaan verliest u minder tijd en wordt uw energieverbruik geoptimaliseerd. Wij installeren zowel horizontaal als verticaal opende snelloopdeuren.

Industriële rolluiken, rolpoorten en roldeuren

Industriële rolluiken, rolpoorten en roldeuren installeren we vaak in winkels, magazijnen, bedrijfshallen, werkplaatsen, laad- en losruimtes,… Industriële rolpoorten zijn uitermate geschikt voor heel brede en grote openingen. In die gevallen zijn sectionaalpoorten niet optimaal en is een rolpoort vaak een veel betere oplossing. Onze rolpoorten zijn gemaakt uit staal, aluminium of roestvrij staal en worden altijd op maat gemaakt. U kunt kiezen uit een groot gamma RAL-kleuren. Zo past uw industriële rolpoort mooi bij de stijl van uw gebouw.

Strokengordijnen

Strokengordijnen zijn ideaal in een magazijn, werkplaats, opslagplaats en worden ook vaak gebruikt in de voedingsindustrie en koelruimtes.  Met een strokengordijn kunt u makkelijk ruimtes van elkaar scheiden zonder het overzicht kwijt te geraken. Onze strokengordijnen zijn gemaakt uit isolerend materiaal zodat er minimaal warmteverlies optreedt iedere keer als de strokengordijnen geopend worden. Portiq strokengordijnen zijn dus heel energiebesparend. Onze PVC-strokengordijnen zijn bovendien slijtvast en gaan jaren mee, zelfs met intensief gebruik.

Een offerte voor uw industriële sectionaalpoort, rolpoort, snelloopdeur of strokengordijn? Bel ons nu op 0497 83 48 93