Kantelpoorten

Kantelpoorten blijven een klassieker. Portiq kantelpoorten zijn heel degelijk en doen hun werk voor jaren. Bij een kantelpoort – het woord zegt het zelf – kantelt de poort horizontaal naar boven. Op deze manier bespaart een kantelpoort u veel ruimte en plaats omdat u de zijwanden van uw garage onbelemmerd kunt gebruiken. Een kantelpoort is niet alleen een degelijke garagepoort voor uw privéwoning. Wij installeren ook kantelpoorten in gemeenschappelijke garages van flatgebouwen en appartementen.

Kantelpoort volledig op maat met afwerking van uw keuze

De Portiq kantelpoort vervaardigen wij volledig op maat. Ze bestaat uit een ijzersterk stalen frame dat bekleed kan worden in hout (padoek, meranti,…), of aluminium naar keuze, en dit eventueel in één geheel met uw gevelbekleding.

Kiest u voor een volledige stalen kantelpoort? Dan hebben binnen- en buitenkant van uw kantelpoort dezelfde kleur die u vrij kunt kiezen. Alle mogelijkheden zijn kwalitatief heel degelijk en bieden jaren gebruiksplezier.

Graag onmiddellijk een offerte op maat voor uw kantelpoort?

Kantelpoort: veiligheid voorop

De Portiq kantelpoort is een top garagepoort, ook op gebied van veiligheid. Zo zijn onze kantelpoorten uitgerust met beschermkappen boven de hef-armen. Dat maakt het risico op knelling of inklemming een heel pak kleiner. Al onze kantelpoorten zijn ook uitgerust met een meervoudig verensysteem. Als er een veer na ettelijke jaren intensief gebruik dan toch zou breken, dan valt uw kantelpoort niet naar beneden. Ze wordt tegengehouden door de andere veer. De hef-arm van uw kantelpoort werkt ook zo feilloos dat er geen kieren tussen het deurblad en het kozijn ontstaan. Uw Portiq kantelpoort is ook uitgerust met een uniek draaigrendelslot. Het optillen van uw garagepoort wordt voor ongewenste bezoekers zo wel heel moeilijk. Zo bent u beter beschermd tegen inbraak.

Kantelpoort met automatisatie

Wij kunnen uw kantelpoort ook uitrusten met automatisatie. Dan opent en sluit uw kantelpoort zich automatisch en hoeft u nooit nog door regen en wind om uw garagepoort te openen of te sluiten.

Graag een vrijblijvende offerte voor uw kantelpoort op maat?

Menu