Portiq: dynamisch team met jarenlange ervaring

Portiq is de waardige opvolger van MB Garagepoorten in Malle. MB Garagepoorten is in 2010 opgericht door Marc Bevers. Daarvoor heeft Marc jarenlang gewerkt in loondienst als garagepoortinstallateur. Hij weet dus echt wel van wanten als het op garagepoorten aankomt. Vandaag is Marc nog altijd meewerkend zaakvoerder en leidt hij met veel enthousiasme en passie zijn team van ervaren, dynamische medewerkers.

Portiq: waardige opvolger van MB Garagepoorten

Portiq is de nieuwe naam van MB Garagepoorten. Waarom Portiq? Porte is het Franse woord voor poort en klinkt tegelijk stijlvol en sympathiek: 2 waarden die wij hoog in het vaandel dragen. We leveren stijlvol werk af en gaan voor een vriendelijk, sympathiek en open contact met al onze klanten. De iq van Portiq wijst naar IQ: wij leveren ‘intelligente’ garagedeuren af die optimaal functioneren en slim zijn in gebruik, comfort en energieverbruik.

Onze visie en waarden

Bij Portiq gaan we voor kwaliteit. Niet alleen onze garagedeuren en automatisatiesystemen getuigen van kwaliteit van de bovenste plank. Ook de manier waarop we uw garagedeur installeren is top of the bill. Portiq streeft altijd naar perfectie en de grootste klanttevredenheid. Daarom installeren wij al onze garagepoorten zelf met de nieuwste knowhow en beste technieken.

Herstellingen en onderhoud

U kunt bij Portiq ook terecht voor alle herstellingen aan uw garagepoort, zelfs al komt de poort niet van bij ons. Wij helpen u zo snel mogelijk uit de nood bij pannes in onze regio.

Ook voor onderhoud bent u bij Portiq aan het juiste adres. Met een voordelig  onderhoudscontract kunt u rekenen op een zorgeloos jaarlijks nazicht van uw garagedeur.

Interesse in een voordelig onderhoudscontract?