Sectionale poorten bij Portiq: perfect maatwerk

De Portiq sectionaalpoort is een verbluffend staaltje techniek dat ook nog eens mooi oogt en perfect bij uw woning (in welke stijl dan ook) past. Onze sectionale poorten zijn altijd maatwerk. Dat maakt dat uw sectionaal garagepoort perfect past in uw garageopening, of die nu smal of juist heel breed is. Een Portiq sectionaalpoort opent zich verticaal en schuift dus richting plafond naar boven. Zo verliest u geen ruimte in uw garage zelf. De muren kunt u dan vrij gebruiken om er fietsen te plaatsen, inbouwkasten te laten maken, enz. En er zijn nog veel meer voordelen als u kiest voor een Portiq sectionaalpoort.

Sectionaalpoort verkrijgbaar in
verschillende uitvoeringen en kleuren

Een sectionaalpoort die helemaal uniform is met de stijl van uw woning? Daar maakt Portiq werk van. Onze sectionale poorten zijn in heel wat verschillende uitvoeringen en kleuren te krijgen.

Een sectionaalpoort is opgebouwd uit verschillende stalen panelen. U kunt kiezen voor brede panelen of smallere panelen. En die stalen panelen worden bekleed in de stijl die u het mooist vindt. Gaat u voor een gladde panelen, de houtnerfstructuur of valt u voor een moderne, strakke metaalachtige uitstraling? Maar ook een sectionaalpoort in een  landelijke stijl met makelaar en druiplijst behoort tot de mogelijkheden.

Portiq - sectionaalpoorten kleurenaanbod

Een offerte voor uw sectionaalpoort?

Sectionale poorten van Portiq:
superisolatie!

Vaak zijn garagepoorten een probleem wat isolatie betreft. De klassieke garagepoort sluit vaak niet optimaal aan met de muren van de garage. De sectionale poorten van Portiq maken komaf met dit probleem. Onze sectionale poorten sluiten mooi aan bij  uw garagemuren. Zo gaat er geen warmte verloren.

Nieuw! De Alutec sectionaalpoort:
een isolatietopper van formaat!

Nieuw in ons gamma sectionale poorten: de Alutec sectionaalpoort. De panelen zijn 45 mm dik en isoleren nog beter dan de klassieke sectionale poorten. En met hun luchtdichtheidsklasse 5 zijn deze garagepoorten isolatietoppers van formaat!

Sectionale poorten één met uw gevelbekleding: onze specialiteit!

Een trend die zich vooral laat zien bij moderne huizen: garagepoorten die hetzelfde bekleed zijn als de gevel of een deel van de gevel. Ook voor sectionale poorten met gevelbekleding is Portiq uw gespecialiseerde partner. Helemaal volgens uw smaak wordt deze sectionaalpoort dan bekleed met hout, aluminium of een ander materiaal dat ook doorloopt langs uw gevel. Wij bekleden dan zowel uw poort als uw gevel, zodat alles een mooi, strak geheel vormt en naadloos op elkaar aansluit.

Sectionale poorten van Portiq: uw voordelen op een rijtje

helemaal op maat en tot
in de puntjes afgewerkt

prima isolatie:
lagere energiefactuur

superisolatie met de Aluctec
sectionaalpoort

betere bescherming
tegen inbraak

uitstekende
naservice!

Graag een vrijblijvende offerte op maat voor uw sectionaalpoort?

Menu